måndag 7 mars 2011

First garden fair of the year March 10-13 2011

GRATIS ENTREBILJETTER ATT VINNA HÄR.
Maila mig på tradgardsturisten@gmail.com, så fort som möjligt, så får du fribiljetter. Det är Kistamässan och Rum&Trädgård som har kontaktat mig som bloggare med ett visst antal biljetter att "lotta ut"här. Det är bara några dagar kvar tills mässan börjar så skynda skynda att maila...


English: First garden fair in Stockholm, Sweden this year. Starting this week, March 10-13 in Kistamässan outside Stockholm. I really look forward getting inspiration from the items and ideas of flowers.

Swedish: Det ser lockande ut på bilderna, trädgårdsmässan Rum&Trädgård i Kista, norr om Stockholm som pågår mellan onsdag - fredag 10-13 mars. Mässan är mindre än Nordiska trädgårdar och det känns lyxigt att ha två! bra trädgårdsmässor att gå till nu i Stockholmstrakten. Och, när man behöver det som mest. Jag tänker inte välja mellan de två. Jag GÅR PÅ BÅDA!
Det jag ser fram emot bland annat är att besöka floristen och dekoratören Kristina Öhmans dukning. I vanliga fall ansvarar hon för blomsterarrangemangen på Waldemarsudde.
Claes Carlsson gör också en dukning. Han arbetar vid hovet sedan 2001.
Hannu Sarenström och kocken Rune Kalf-Hansen skapar ett "köksträdgårdsliv" med späda skott och örter som ger inspiration för alla sinnen.
Slottsträdgården Ulriksdal arrangerar en härlig "inne-ute" miljö i tre avdelningar.
Jag ser också fram emot att se idéer för ljussättning av trädgården.
Ljuskonsultten Eric Desmeules skapar en dynamisk ljusutställning som visar effektiva och "unika lösningar med framtida förtecken". En lantlig köksträdgårds-utställning har byggts upp av Ann Hodell och Boris Schneider, Lantliv & trädgård och mycket mer.

Bilder: Kistamässan

Till alla bloggare!

Det kommer finnas ett blogg-café på mässan Rum&Trädgård. Där blir det en
bloggträff kl. 14 på lördagen den 12 mars. Det finns också namnskyltar som man få som bloggare - att hämta ut i Servicecenter där man kan fylla i namn och bloggens namn. Och för den som vill blogga direkt från mässan, kan man samtidigt hämta ut ett användarnamn och lösenord till det trådlösa nätverket, kostnadsfritt. Det är bäst uppkoppling från ett av caféerna, dvs bloggcaféet.
Tillbaka till svenska trädgårdsbloggen här.

Vi ses kanske ..bland blommorna eller i bloggcaféet hälsar Ann






Inga kommentarer: